Huppe tuš kabine


HUPPE Tuš kabine u ENMON-u

 

Enmon Vam sa ponosom predstavlja najstarijeg i najpoznatijeg proizvođača tuš kabina na svijetu - HUPPE. Ova Njemačka kompanija je proizvodila sanitarije za kupatila ( kade, tuš kabine, tuš kadice ) još u 19. vijeku. Od tada, HUPPE neprestano unaprijeđuje svoju proizvodnju, prateći najviše standarde i odgovarajući na sve zahtjevnije savremeno tržište. Inovacije u obradi materijala sa perfektnim tehničkim karakteristikama garantuju dugogodišnju trajnost i kvalitet. Iz spektra tuš kabina, Enmon je za Vas odabrao one modele koji imaju najbolji odnos cijene i beskompromisnog kvaliteta. Kako su HUPPE i HANSGROHE članovi iste grupacije, jasno je da njihovi proizvodi daju idealnu kombinaciju u Vašem prostoru.
 

 

 

Transparentnost


Huppe tuš kabine Classics 2 svojim tehnološkim i tehničkim karakteristikama omogućavaju potpunu prozirnost stakala. Vizuelno dijeluju lako, nisu masivna i "ne guše" prostor, pa su savršen izbor za mala kupatila. Sa svojim pročišćenim dizajnom, uklapaju se i u velika kupatila različitih stilova jer njena prozirnost ne krije, već ističe pažljivo odabrane kupatilske pločice i ostalu opremu.

 

 

 

Anti-Plque Tehnologija


Huppe tuš kabine, posjeduju stakla tretirana specijalno HÜPPE Anti-Plaque tehnologijom. Zbog toga se voda brže sliva, što čini da se kamenac i nečistoće jedva zadržavaju na staklu. Nepotrebno je i ne preporučuje se upotreba bilo kakvih sredstava za čišćenje. Dovoljno je blago sredstvo i mekana krpa da bi ova kabina blistala.

 

 

 

HÜPPE Kedersystem


Zahvaljujući HÜPPE Kedersystem koji ima veliki prostor za podešavanje, omogućena je ugradnja tuš kabina na neravnim zidovima, što joj daje prednost u odnosu na druge tuš kabine. HÜPPE Kedersystem segmenti sa vratima mogu biti fiksirani na zid bez vidljivih šrafova. Nepotrebno je bušiti zidni profil tokom postavljanja. Zbog toga je smanjena mogućnost potencijalnih ogrebotina na profilu, kao i pojava metalnih otpadaka u kadi koji je mogu oštetiti.

 

 

 

Točkići vrhunskog kvaliteta


Ove tuš kabine imaju duple točkiće vrhunskog kvaliteta, koji omogućavaju pouzdano i nesmetano funkcionisanje vrata