Proizvodnja ljepila za pločice i pratećih proizvoda za ugradnju keramike nastala je praćenjem zahtjeva tržišta. Na samom početku bila je to proizvodnja skromnih kapaciteta. Rast tvrtke i tržišta i istinska želja da se tržištu pruže kvalitetni proizvodi kojima se može garantirati ugradnja bilo koje vrste keramike kupljene u Grupaciji, ENMON je postao garancija prodaje sistema ugradnje čime se malo tvrtki u regiji, a i šire može pohvaliti.

Više o asortimanu proizvoda ENOKOL brenda možete saznati ovdje ili posjetiti poseban web portal: www.enokol.rs. 

Pogledajte sve naše brendove OVDJE.


 

STAR FLEX

Poboljšano fleksibilno cementno ljepilo za upojne, neupojne i problematične površine

STAR FLEX se preporučuje  za veće dimenzije pločica gdje jedna strana ne prelazi 120 cm. STAR FLEX je klasificiran oznakom C2TE S1 prema standardima Europske Unije (EN 12004) što ga čini izuzetno snažnim i fleksibilnim ljepilom bez klizanja i sa produženim vremenom obrade.

STAR FLEX je ljepilo sa poboljšanim kvašenjem i deformabilnošću, za sve vrste keramičkih pločica, staklenih mozaika i prirodnog kamena, za upojne, neupojne kao i problematične podloge, podno grijanje, gips karton ploče, fasadnu keramiku, ljepljenje pločica na postojeće pločice,na vanjskim i unutarnjim površinama.

 

STAR-FLEX Fugiranje je moguće nakon 6 do 8 sati na zidu, a na podu poslije 24 sata. Optimalna temperatura primjene je od+ 5°C do + 35°C. Potrošnja ovisi od podloge i kreće se u rasponu od 2,5 do 5kg/m².

 


 

ULTRA FLEX LITE

Visoko kvalitetno, fleksibilno cementno ljepilo sa ULTRA LIGHTWEIGHT tehnologijom
 
ULTRA FLEX se preporučuje se za veće dimenzije pločica gdje jedna strana ne prelazi 300 cm. ULTRA FLEX je klasificiran oznakom C2TE S1 prema standardima Europske Unije (EN 12004) što ga čini izuzetno snažnim i fleksibilnim ljepilom bez klizanja i sa produženim vremenom obrade.

ULTRA FLEX LITE je visoko kvalitetano, fleksibilno, lagano cementno ljepilo za vanjsku i unutrašnju upotrebu, sa poboljšanim kvašenjem i deformabilnošću.

Osnovna prednost ULTRA FLEX LITE ljepila je što sa vrećom od 15kg, zahvaljujući ULTRA LIGHTWEIGHT tehnologiji, dodavanjem vode dobijete masu sa kojom se može zalijepiti više keramike nego sa vrećom od 25kg. 

Fugiranje je moguće nakon 6 do 8 sati na zidu a na podu posle 24 sata. Optimalna temperatura primjene  je od+ 5°C do + 35°C. Potrošnja ovisi od podloge i kreće se u rasponu od 1,5 do 2,5kg/m².


 

 

ENOKOL 018

ENOKOL 018 je fleksibilno ljepilo sa polimernim dodatkom za poboljšanje čvrstoće prionjivosti i deformabilnosti, za vanjsku i unutarnju upotrebu. Preporučuje se za ljepljenje svih vrsta keramičkih pločica, mozaika, granitne keramike, prirodnog kamena, fasadnih keramičkih pločica, pločice na pločicu, kao i na fleksibilne podove i gips karton ploče. ENOKOL 018 je klasificiran oznakom C2TE S1 prema standardima Europske Unije (EN 12004). Fugiranje je moguće nakon 24 sata. Potrošnja ljepila je oko 5kg/m².

 


   

ENOFUG PRO Masa za fugiranje

ENOFUG PRO je vodo odbojna masa za fugiranje sa "lotus efektom", na bazi cementa za širine fuga od 0-8mm, za unutarnju i vanjsku upotrebu. Preporučuje se za fugiranje svih vrsta keramike na podnim i zidnim površinama i naročito tamo gdje je zahtjev spriječiti prodor vlage. Odlikuje se minimalnim upijanjem vode i odličnom otpornošću na abraziju. Nakon fugiranja daje glatke površine koje su lake za održavanje.

ENOFUG PRO je klasificirana oznakom CG2 WA prema standardima Europske Unije (EN). Potrošnja ovisi od širine fuga i dimenzija keramike ≈0,15-1,00 kg/m².

Dostupna je u  paleti od 16 boja.