• Zaštita osobnih podataka
  • Informacije koje dijelimo sa trećim stranama
  • Šta su kolačići i kako se oni koriste na našim web stranicama?
  • Međunarodni korisnici
  • Sigurnost prilikom plaćanja
  • Izjava o sigurnosti

Ova politika privatnosti služi da vam objasni koje podatke prikupljamo o vama i kako koristimo te podatke, kao i da vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa vašim podacima.

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke, koje dajete prilikom registracije na stranici Enmon d.o.o., obrađujemo zbog toga što zakonski propisi nalažu određena postupanja, ili zbog ispunjavanja ugovornih obveza, ili zbog poduzimanja radnji prije sklapanja ugovora ili temeljem naših legitimnih interesa, osim kada su od tih interesa jači interesi ili temeljna prava i slobode pojedinaca koji zahtijevaju zaštitu osobnih podataka.

Primjenjujemo najsuvremenije organizacijske, kadrovske i tehničke mjere zaštite podataka od neovlaštenog pristupa, što uključuje, ali nije ograničeno sa: pristupom osobnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osjetljivim podatcima, šifrirani transfer osjetljivih podataka poslanih od strane korisnika popunjavanjem formulara za prijavu, naručivanjem, itd.

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka biti ćemo u mogućnosti  potvrditi Vašu narudžbu i obavijestiti Vas o trenutnom statusu iste kao i da Vam isporučimo željenu robu.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informiranje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge, stoga korištenje naših servisa podrazumjeva suglasnost korisnika da mu šaljemo e-mail i sms obavještenja.

Svaki registrirani kupac u svakom trenutku ima pravo izmjeniti svoje registrirane podatke, u slučaju da se u međuvremenu promjeni neki od podataka za isporuku (adresa, broj telefona, i sl.). Dajemo kupcima mogućnost izbora, uključujući mogućnost odluke, da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Prodajno osoblje tvrtke ENMON d.o.o. garantira tajnost podataka i obavezuje se da ni pod kojim uvjetima iste neće otkrivati trećoj  strani. Cilj nam je pružiti Vam najkvalitetniju uslugu, a istovremeno zaštititi Vaše osobne podatke.

Informacije koje dijelimo sa trećim stranama

Mi možemo učiniti dostupnima informacije koje nam dostavite (uključujući, bez ograničenja, vaše osobne podatke) bilo kojem članu naše organizacije, uključujući i dostavnu službu kojoj je neophodno pružiti Vaše informacije kako bi se omogućila isporuka robe.

Molimo Vas da budete svjesni da možemo koristiti treće strane da nam pomognu sa našim poslovima e-trgovine, kao što je naša web stranica, e-pošta i socijalne medijske stranice.

Neki primjeri pomoći koje mogu pružiti davatelji usluga trećih strana su: ispunjavanje naloga (uključujući, bez ograničavanja na, obradu plaćanja, pružanje usluga prevencije prevare i provjeru adresa); vaše akcije u odgovoru na naše e-poruke i efikasnost našeg oglašavanja; pružanje podrške; provođenje istraživanja, administriranje i održavanje informacija o prijavama za zapošljavanje; i administriranje i slanje obavještenja putem mobilnog uređaja; promocija, nagradnih igara.

Osobni  podaci koje nam pružite mogu se dijeliti, po potrebi, sa relevantnim trećim stranama kako bi izvršili funkcije u naše ime. Enmon d.o.o. nikada ne prodaje ili iznajmljuje Vašu e-adresu trećim stranama.

Šta su kolačići i kako se koriste na našim web stranicama?

Naša web stranica i e-pošta koriste, a naši partneri za društvene medije  mogu koristiti, funkciju pretraživača poznatu kao kolačić, koja dodjeljuje jedinstvenu identifikaciju vašem računalu. Kolačići se obično čuvaju na disku vašeg računala ili mobilnom uređaju.

Više o kolačićima možete saznati na stranici Politika kolačića.

Međunarodni korisnici

Ako posjećujete našu web lokaciju sa lokacije izvan Hrvatske, molimo Vas imajte u vidu da je ovo web lokacija koja je registrirana u Hrvatskoj. Ova politika privatnosti regulira informacije prikupljene od ili u ime naših web lokacija, bez obzira na to gdje se nalazite kada pristupate, pretražujete, povezujete se sa njom i vršite kupovinu preko nje (uključujući i one koji se šalju na adrese van Hrvatske).

Ako iz bilo kog razloga pristupate web lokaciji u kojoj se ne nalazite, obratite se Službi za korisnike kako biste vidjeli politiku i odredbe specifične za Vašu nadležnost.

Izjava o sigurnosti

ENMON d.o.o. ograničava broj zaposlenih koji imaju pristup bazi podataka koji sadrže osobne podatke, a zaposleni u tvrtki ENMON d.o.o. upoznati su sa značajem povjerljivosti podataka. Pored toga, naša politika je da nikada ne pošaljete broj svoje kartice za plaćanje putem e-pošte.