Nudimo vam tri načina isporuke:

- dostava ENMON transportnim vozilom na kućnu adresu

- dostava dostavnom službom na kućnu adresu

- osobno preuzimanje u salonu

NAPOMENA: 

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt . Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi Kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu dostavnim vozilom mora biti slobodan, u suprotnom dostava se obavlja do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je Kupac pregledom pošiljke uočio da su preuzeti proizvodi bez vanjskih oštećenja. Kupac je dužan da primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od osam dana.  Prilikom preuzimanja robe dostavljene dostavnom službom, pravo i dužnost kupca su da provjeri dostavljenu robu te da primjedbe zbog vidljivih nedostataka odmah napravi zapisnik dostavljaču i pisanim ili telefonskim putem obavijesti  prodavača ( e-mail office.hr@enmongroup.com ).  

 

Isporuka ENMON vozilom

Ukoliko ste izabrali isporuku ENMON vozilom, djelatnici WEB SHOP-a Vas kontaktiraju radi daljeg dogovora.

 

Isporuka dostavnom službom

Naručeni proizvod dostavna služba dostavit će u roku od 2 do 10 radnih dana od dana nakon vidljive uplate narudžbe . Prije dostave narudžbe dostavna služba će Vas kontaktirati radi preuzimanja robe.

OSOBNO PREUZIMANJE

Ukoliko ste izabrali osobno preuzimanje, služba Web shopa Vas obavještava u kojem salonu možete preuzeti robu. Ukoliko ste napomenuli u kojem salonu želite preuzeti robu , obavijestiti ćemo Vas o tome kada će roba biti na željenoj lokaciji koju ste izabrali.

Rokovi isporuke

Broj dana za isporuku se računa od dana primitka Vaše uplate. Obično je rok za isporuku do 5 radnih dana. Rok isporuke je najkasnije do 15 radnih dana od dana primitka uplate.