Tvrtka ENMON u Hrvatskoj ima razvijenu veleprodajnu mrežu u svim dijelovima zemlje kao i maloprodajnu mrežu koju čini 5 maloprodajnih objekta. Uspješno poslovanje zasniva se na povjerenju i posvećenosti zadovoljavanju potreba ali i želja kupaca. ENMON saloni imaju veliki izbor keramičkih pločica prestižnih svjetskih proizvođača kao i kompletnu ponudu za opremanje kupaonice (sanitarije, slavine, kade i kabine, tuševe, bojlere, ogledala i kupaonski namještaj, galanterija i dekoracija) kao i materijale i alate za ugradnju i instalaciju.

Poslovanje je organizirano u okviru prodajnih centara i jedinica kao i 2 centralna skladišta. Centralno skladište  nalazi se u Zagrebu i Slavonskom Brodu, a sjedište kompanije nalazi se u Ulici Jablanova 36a Osijek.

Tvrtka ENMON je zasnovana na vrijednostima proaktivnog pristupa tržištu, preduzetničkog duha zaposlenih i posvećenosti inovacijama i trendovima iz cijelog sveta. U okviru kompanije nalaze se sektori komercijalnog poslovanja (uvoz/izvoz, veleprodaja, maloprodaja, proizvodnja i skladištenje), planiranja, nabave, kvalitete, financija i računovodstva. 

Tvrtka zapošljava preko 1000 radnika različitih profila, neguje dobru timsku atmosferu, saradnju i prijateljske odnose, zasnovane na međusobnom poštovanju, i ispunjavanju radnih zadataka. Podrška razvojnim idejama  i usmjerenost ka poboljšanju poslovnih procesa je u osnovi način poslovanja kompanije.